Bij de Haagse Kringen bevindt u zich in een gezellig en goed gezelschap! Bij ons vind je gezelligheid en goed gezelschap voor iedereen, ongeacht culturele afkomst, religie of seksuele voorkeur.

Onze vereniging staat voor sportiviteit, respect en sociale veiligheid, waarbij hoffelijkheid en het vermijden van grensoverschrijdend ongewenst gedrag hoog in het vaandel staan. Dus kom gezellig langs en speel het leuke en gezellige mahjongspel met ons!

De Kringen zijn volgens de overlevering de eerste originele “kleur” van het Mahjong spel. De symboliek die de verschillende kringstenen toegeschreven krijgen, geven ons veel keuze hoe de Kringen passen bij Den Haag. Van de Moon from the Bottom of the Sea, tot Rechtvaardigheid, de Hoop op Geluk en Fortuin als ook Autoriteit en Heldhaftigheid.​

Mahjong is leuk en zeer strategisch

De Haagse Kringen is gezellig en sociaal

Een leuke avond waar je vrienden maakt

Informele initiatieven

Onze vereniging is ontsproten uit het Initiatief Mahjong in Den Haag en in 2015 op de rit werd gezet. Wij zijn trots op het initiatief en onze vereniging, maar wij blijven ook promotie maken voor Mahjong als Denksport in Den Haag en omstreken.

Inmidddels ondersteunen we vier informele initiatieven in en rond Den Haag

  • De Henneberg (Loosduinen)
  • De Margriet (Leidschendam-Voorburg)
  • WZC Dekkersduin (Bohemen / Loosduinen)
  • Abri buurthuis (Vruchtenbuurt)

Waar komen we samen?

Elke woensdagavond spelen we vanaf 19:30 op een super locatie. Deze is beschikbaar gesteld door de oudste korfbalvereniging van Nederland: de kantine van HKC ALO; gelegen in de Bosjes van Pex. Ook een locatie met normaliter veel gratis parkeergelegenheid.  De speellocatie is centraal gelegen aan de Evert Wijtemaweg 6 te Den Haag, in de wijk Bohemen, tussen de Bloemenbuurt, Vruchtenbuurt, Kijkduin, Vogelwijk, Bomenbuurt, Houtwijk en Loosduinen.